Plivanje za bebe - vodena igraonica !

Škola plivanja za bebe ! tj, grupa za najmladje neplivače , starosti od 2 .5 godine do 4 godine!

Škola plivanja za decu od 2 godine se odvija po specijalnom programu prilagodjenom uzrastu deteta i specifičnostima individualnog motoričkog razvoja svakog deteta. Treninge vode profesori fizičkog vaspitanja koji imaju višegodišnje iskustvo u radu sa decom. Pošto koristimo igru kao osnovni metod učenja rešili smo da ovaj program nazovemo VODENA IGRAONICA.

skola-plivanja-za-decu-kosutnjak

Dok su u vodi deca nose specijalne prsluke koji su napravljeni od najkvalitetnijih materijala i potpuno su bezbedni po Vaše dete i omogućavaju samostalno plutanje na vodi, a pritom ne ograničavaju pokrete. Plovnost prsluka je podesiva, iz prsluka se mogu vaditi segmenti koji povećavaju odnosno smanjuju plovnost prsluka tako da dete postepeno i efikasno nauči da se samo održava na vodi.

igraonice-beograd

Čas traje izmedju 35 i 45 minuta, počinje vežbicama razgibavanja, zatim deca ulaze u bazen gde ih dočekuju treneri sa mnoštvom različitih igračaka i rekvizita. Prvi deo treninga je predvidjen za oslobadjanje u vodi, za vežbice plutanja i gnjurenja, zatim prelazimo na vežbice kretanja kroz vodu. Trening završavamo skokovima ili igricama po izboru.

Deca su pod stalnim nadzorom nekoliko trenera [radimo u grupicama do četvoro dece na jednog trenera]. Roditelji ne prisustvuju treningu, tj ne nalaze se na bazenu za vreme treninga ali su u čekaonici iz koje je moguće posmatrati trening.

Kada se dete u dovoljnoj meri oslobodi u vodi i pokaže da je spremno za dalje napredovanje ili jednostavno preraste Vodenu Igraonicu , predvidjeno je da nastavi sa treniniranjem u grupi mališana od 3 ipo do 5 godina koja po posebnom programu funkcioniše i daje sjajne rezultate od novembra 2014. godine.

Na trening je potrebno poneti: kupaći, papuče, peškir, i ukoliko je potrebno - pelene za vodu.

Treninzi se održavaju na bazenu Košutnjak. Temperatura vode je oko 28 stepeni celzijusovih. Kvalitet i bakteriološka ispravnost vode se redovno kontrolišu.

Sa svim novim drugarima praktikujemo jedan probni trening - čas upoznavanja. Mi to vreme iskoristimo da odradimo jedno malo testiranje , gde na osnovu nekoliko parametara procenimo kako dete reaguje na trening, trenere, i zadatke koje mu postavljamo i na osnovu toga dete bude rasporedjeno u odgovarajuću grupicu i dobija svog trenera.

beoswim-vodena-igraonica

Treninzi se održavaju u popodnevnim terminima i vikendom. Neophodno je najaviti se telefonom i rezervisati termin za probni trening.

Ispred bazena postoji parking, u blizini je kafe i sendvič bar gde roditelji mogu sačekati kraj treninga.


CENA :  8 termina mesečno [2x nedeljno] - 5000 din  / odnosno 4ooo za cetvorogodisnjake/

             4 termina mesečno [1 put nedeljno] - 3000din

             1 pojedinačni trening - 800 din


Termini: ponedeljak od 18:00 /zavod za sport

                 petak      od 19:00 /balon

                subota     od 10:00 /zavod za sport

                nedelja    od 12:00 /balon


Za više informacija i rezervaciju termina pozovite na 063/479-177 [Željko Motika, glavni trener u skoli plivanja Beoswim]

Sportski pozdrav!

vodena-igraonica-beoswim


 

S5 Register

*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.