Vodena Igraonica

od strane | авг 14, 2017 | Vodena igraonica | 0 Komentara

Plivanje za bebe – vodena igraonica !
Škola plivanja za bebe ! tj, grupa za najmladje neplivače , starosti od 2 .5 godine do 4 godine!
Škola plivanja za decu od 2 godine se odvija po specijalnom programu prilagodjenom uzrastu deteta i specifičnostima individualnog motoričkog razvoja svakog deteta. Treninge vode profesori fizičkog vaspitanja koji imaju višegodišnje iskustvo u radu sa decom. Pošto koristimo igru kao osnovni metod učenja rešili smo da ovaj program nazovemo VODENA IGRAONICA.

Dok su u vodi deca nose specijalne prsluke koji su napravljeni od najkvalitetnijih materijala i potpuno su bezbedni po Vaše dete i omogućavaju samostalno plutanje na vodi, a pritom ne ograničavaju pokrete. Plovnost prsluka je podesiva, iz prsluka se mogu vaditi segmenti koji povećavaju odnosno smanjuju plovnost prsluka tako da dete postepeno i efikasno nauči da se samo održava na vodi.

Čas traje izmedju 35 i 45 minuta, počinje vežbicama razgibavanja, zatim deca ulaze u bazen gde ih dočekuju treneri sa mnoštvom različitih igračaka i rekvizita. Prvi deo treninga je predvidjen za oslobadjanje u vodi, za vežbice plutanja i gnjurenja, zatim prelazimo na vežbice kretanja kroz vodu. Trening završavamo skokovima ili igricama po izboru.
Deca su pod stalnim nadzorom nekoliko trenera [radimo u grupicama do četvoro dece na jednog trenera]. Roditelji ne prisustvuju treningu, tj ne nalaze se na bazenu za vreme treninga ali su u čekaonici iz koje je moguće posmatrati trening.
Kada se dete u dovoljnoj meri oslobodi u vodi i pokaže da je spremno za dalje napredovanje ili jednostavno preraste Vodenu Igraonicu , predvidjeno je da nastavi sa treniniranjem u grupi mališana od 3 ipo do 5 godina koja po posebnom programu funkcioniše i daje sjajne rezultate od novembra 2014. godine.
Na trening je potrebno poneti: kupaći, papuče, peškir, kapicu za plivanje i fen za kosu.
Treninzi se održavaju na bazenu S.C. Slodes. Temperatura vode je oko 29 stepeni celzijusovih. Kvalitet i bakteriološka ispravnost vode se redovno kontrolišu.
Sa svim novim drugarima praktikujemo jedan probni trening – čas upoznavanja. Mi to vreme iskoristimo da odradimo jedno malo testiranje, gde na osnovu nekoliko parametara procenimo kako dete reaguje na trening, trenere, i zadatke koje mu postavljamo i na osnovu toga dete bude rasporedjeno u odgovarajuću grupicu i dobija svog trenera.

Treninzi se održavaju u popodnevnim terminima i vikendom. Neophodno je najaviti se telefonom i rezervisati termin za probni trening.
Ispred bazena postoji parking, u blizini je kafe i sendvič bar gde roditelji mogu sačekati kraj treninga.
CENA : 8 termina mesečno [2x nedeljno] – 5000 din 
4 termina mesečno [1 put nedeljno] – 3000din

Za više informacija i rezervaciju termina pozovite na 063/479-177 [profesor Željko Motika, glavni trener u skoli plivanja Beoswim]

Sportski pozdrav!

Povezane objave